Flytting hjemme trenger ikke å være stressende – Finn din neste familie hjemme på nettet

hjemme

Jeg kan ikke snakke for alle, men for min kone og meg, på jakt etter vårt første nye hjem var så spennende som alt kunne være. Å flykte fra foreldrene våre og bygge en egen var bare en spennende opplevelse for oss unge elskere. Selvfølgelig, da hadde vi ikke noe reelt press, tiden var på vår side, vi visste ut budsjettet, og begge familier var rett bak oss klar til å tilby støtte, råd og praktiske gaver for å komme oss til en stor start. Ja, det første noensinne hjemme søket var gøy hele veien. Dessverre er det et annet ballspill når du er klar til å gå videre til ditt andre hjem, og spesielt hvis det er en ung familie å vurdere på farten https://www.hjelpsommefolk.no.

Faktisk, da vi var klare til å flytte for andre gang, var det ikke så mye en “innflytelse” -opplevelse, men en “flytte på” en. Det ble en stor omveltning for hele familien, som på denne tiden var min kone og våre 2 små barn. Den nye babyen hadde ingen anelse om hva som foregikk, men vår 3 år gamle gutt syntes dypt opprørt om å etterlate alle menneskene, stedene og ting som hadde blitt så kjent for ham i sin verden. Dette opprørt min kone sterkt og hun også, ble stresset om å flytte inn i det ukjente. Vi hadde vært så glade her, men vi trengte mer plass og så var et nytt hjemssøk uunngåelig.

Det er ofte sagt at flyttehus er kanskje en av de mest stressende tingene en person kan gå gjennom, og vi kan fullt ut forholde oss til det. Bortsett fra kostnadene ved å flytte og tilleggsprisen på boliglånet, er det også tid og forberedelse som er involvert, enn mindre usikkerheten om du vil ta med til ditt nye hjem og omgivelsene.

Vi bestemte oss for at vårt neste hjem skulle bli det faste familiens hjem og med litt lykke ville vi finne et sted som vi ville gjerne tilbringe resten av våre liv i. Dette betydde at vi kanskje måtte tilbringe litt mer enn først forventet, og så ville de tidlige dagene kreve litt offer økonomisk, da vi trengte å tillate familiens vekst, men likevel ha plass til overnattingsgjester.

Da vi satt opp for å gjøre vår første hjemsøk som et ungt engasjert par, måtte vi tråkke rundt i byen og de omkringliggende områdene på våre frie dager og se på ett sted etter hverandre. Da var dette ikke noe problem, da vi hadde mye ledig tid og ingen barn å vurdere. Faktisk tenker tilbake, dette var alt i det morsomme! Hvis vi måtte gjøre det denne gangen, ville det vært et hjemssøk fra helvete. Takk Gud for World Wide Web! Heldigvis har internett tatt mye stress ut eller denne smertefulle oppgaven for foreldre med små barn. Når vi ble kjent med å gjøre hjemsøk på nettet, ble vi mye skuffet av opplevelsen, og tanken på å flytte begynte å føle seg litt spennende igjen.

Min kone (som er dataskunneren i huset vårt), fant et par flotte lokale nettsteder som gjorde at vi kunne gjøre noen ganske omfattende hjemme søk på nettet. Vi kunne virkelig bryte ned søkemulighetene med slike ting som plassering, rom, størrelse og pris. Faktisk heter du det, vi kunne søke etter det, og det som ikke var tilgjengelig gjennom søkemulighetene ble vanligvis dekket i beskrivelsene.

Det er også noen ganske omfattende eiendomsportaler der ute, som dekker alle slags ting som boliglånsrentesatser, långivere, steder, realtors etc. Kanskje 2 av de beste vi fant var realtor.com og fishforhomes.com.

En ting er sikkert, du trenger ikke lenger å sette alle dine søkemuligheter i kurven til en valgt eiendomsmegler. Alt grunnarbeid og kortliste kan gjøres fra hjemmets komfort av deg, og når du er klar for formaliteter, kan du ordne alle de andre tingene når og da.

Fra internett gjorde vi et enkelt raskt søk på vårt valgte område og fant hjemmet vi nå bor i, og er nå glade for å ringe hjem, slik at vi kan snakke av erfaring som Internett kan og gir deg hjelp når du leter etter din neste sted å bo.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *