Mengetahui peraturan dalam Holdem tidak mencukupi untuk anda memenangi periuk.

Mengapa Mempelajari Perkara yang Dimainkan oleh Tangan Holdem Daripada Rakan Anda Tidak Berfungsi, Dan Perkara Yang Perlu Dilakukan Mengenainya

Cuba untuk mempelajari perkara yang dimainkan oleh Holdem Hands daripada rakan anda di meja poker adalah perkara paling bodoh yang boleh anda lakukan, iaitu, jika anda mahu menang. Belajar kebenaran, dijamin. Baca artikel ini sekarang mega888 android.

Mengetahui peraturan dalam Holdem tidak mencukupi untuk anda memenangi periuk. Pengetahuan asas tentang perkara yang dimainkan oleh tangan Holdem, nilai setiap tangan dan apa yang terdiri daripada tangan tertentu boleh bermakna strategi yang baik.

Senarai di bawah boleh membantu anda membiasakan diri dengan tangan – pangkatnya dan kad yang terdiri daripadanya. Kemudian, anda akan tahu tangan Holdem yang mana untuk bermain untuk mengambil periuk dengan mudah.

Royal Flush

Ini adalah tangan terbaik dalam Holdem. Ia tiada tandingan. Ia mengandungi Ace, King, Queen, Jack dan Ten daripada sut yang sama.

Flush Lurus

Oleh kerana Royal Flushes sukar dibuat, straight flushes juga dikenali sebagai tangan terbaik dalam Holdem. Ia terdiri daripada lima kad dalam satu siri dengan sut yang sama. Sekiranya seri, pemain dengan kedudukan yang lebih tinggi straight flush memenangi pot.

4-of-a-kind

Tangan ini mempunyai empat kad yang sama pangkat dengan penyepak atau kad sisi. Lebih tinggi empat kad adalah lebih baik peluang untuk menang.

Rumah penuh

Rumah penuh datang seterusnya dari segi kekuatan tangan. Ia terdiri daripada satu set tiga kad dan satu set lagi dua kad yang mempunyai kedudukan yang sama. Hubungan dipecahkan mengikut kedudukan kad.

Siram

Siram ialah tangan yang mengandungi lima kad sut yang sama. Kad kedudukan yang lebih tinggi boleh digunakan untuk memecahkan seri dan menentukan pemenang.

Lurus

Straight mempunyai lima kad yang berada dalam urutan tetapi tidak mempunyai sut yang sama. Kad kedudukan yang lebih tinggi sekali lagi menentukan pemenang dan juga memutuskan hubungan yang berpotensi.

3-of-a-kind

A 3 of a kind mengandungi tiga kad yang mempunyai kedudukan yang sama ditambah dua kad sisi. Tangan ini juga dikenali secara alternatif sebagai perjalanan atau set. Pemecah seri boleh ditentukan dengan mengenal pasti pemegang kad yang mempunyai kedudukan lebih tinggi.

Dua Sepasang

Tangan ini mempunyai dua pasang kad yang sama pangkat dan ditambah satu penyepak. Sepasang pangkat yang lebih tinggi menentukan kekuatan tangan. Sekiranya berlaku ikatan antara kedua-dua pasangan, penyepak boleh digunakan untuk menentukan pemenang. Sepasang

Satu pasangan mempunyai dua kad (pasangan) menjadi nombor yang sama dan kemudian tiga kad rawak. Kedudukan yang lebih tinggi bermakna tangan yang lebih kuat. Ikatan boleh diputuskan dengan membandingkan pasangan atau, dalam kes yang jarang berlaku, penyepak.

Hanya Kad Tinggi

Tangan terakhir ini dipanggil Kad Tinggi dan ditentukan oleh kad kedudukan tertinggi yang terdiri daripadanya. Cth. Ace high atau King high. Ikatan diputuskan dengan membandingkan kad tertinggi di tangan pemain.

Ini semua adalah tangan Holdem untuk bermain. Sebaik sahaja anda telah mempelajarinya, anda dengan mudah akan dapat mengenal pasti tangan yang anda pegang dan peluang sebenar anda untuk memenangi periuk. Sentiasa cuba bermain tangan sebaik mungkin.

Sekarang anda tahu betul-betul semua tangan Holdem untuk bermain anda pasti mahu mula memikirkan cara untuk mendapatkan tangan ini. Nah, cara termudah dan terpantas untuk melakukannya ialah klik sekarang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Holdem.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.