Trinn for å bli en høybetalt elektriker

Trinn

Kurskrav

Hvis du vil tjene den høyeste elektrikerlønnen mulig, må du jobbe for å bli en mesterelektroniker eller en elektrisk entreprenør. Dette kan ta hvor som helst i 6 til 8 år, avhengig av hvilken tilstand du bor i, og den statens lisensbehov.

Uansett hvilken tilstand du bor I, må du ha et visst antall timer I elektrikerbaner pluss en viss lengre tid som jobber I det elektriske feltet før du kvalifiserer for å Id statstesten for ace elektriker. Å bli en elektriker eller elektrisk entreprenør krever et visst antall trinn. Først er stillingen som lærling elektriker. Etter å ha oppnådd nok timer som lærling og å fullføre den nødvendige mengden elektrikerbaner, er enkeltpersoner kvalifisert til å ta journeymaneksamen. Når du er lisensiert som en journeyman, er det nødvendig med et ekstra antall timer som jobber i feltet før den enkelte kvalifiserer til å ta godkjenningstesten for master elektriker eller elektrisk entreprenør http://boligmiljø.no.

Hvilken kind elektriker er de beste tjenerne?

Det bør ikke være noen overraskelse at en elektriker eller en elektrisk entreprenør gjør den høyeste elektrikerlønnen. Disse personene har gått gjennom et nødvendig antall trinn før de har nådd toppen av den elektriske lisensiestigen. De har virkelig tjent sine posisjoner og god lønn.

Hver stat har forskjellige krav før en man kan bli en elektriker eller elektrisk entreprenør. Ved å starte som lærling, må en man jobbe I den posisjonen for en viss tid og ta et visst antall kreditt timer I elektrikerbaner før p kvalifiserer for å ta testen til å bli en journeymanist. Personer som består testen for en elektrikerlisenslisens, må fortsette å jobbe i feltet et annet angitt antall timer før de er kvalifisert til å ta eksamen for å bli en elektrisk entreprenør eller en mester elektriker. Hele denne prosessen kan ta så mye som 6-8 år før en man kan bli en mesterelektrisk eller elektrisk entreprenør. Det er ikke rart in disse individer tjener en heftig lønn.

Fremtidige elektrikere som liker utendørs

Hvis du ønsker å tjene en høy elektrikerlønn og liker å jobbe utendørs, vil du kanskje vurdere å bli en ekstern lineman som jobber for ditt lokale elektriske selskap. Utenfor linjemann gjør generelt mer penger enn gjennomsnittlig elektrikerlønn. Guys gjør ingen feil om det: du vil tjene den høyere betalingen!

Utenfor linjemann installerer og reparerer høyspenningskablene som leverer strøm til ulike strukturer. De jobber I slags vær og kan bli utkalt beneath alle timer på dagen eller natten for å gjenopprette kraften I et samfunn. Jobben til en ekstern lineman er også fysisk beskattende, da det vil være tilfeller der personen er nødvendig for å gjøre ting som å klatre på en kraftpinne. Helt sikkert tjener en ekstern lineman sin høyere enn gjennomsnittlig elektrikerlønn.

Elektrikere Control Konkurransedyktige Incentiver

Bedrifter i kunnet tilbyr en høy elektrikerlønn og andre insentiver for å tiltrekke seg og holde elektrikere lykkelige. Behovet for elektriker er I ferd med å øke, og prognosene fra myndigheter som U.S. Bureau of Labor Statistics forutsier in jobbvekst I det elektriske feltet vil fortsette å stige I mange år framover.

Noen av de incentivene som selskaper tilbyr for å holde sine elektrikere fornøyd, er medisinsk forsikring, tannhelseplaner og pensjonsplaner. Wise selskaper innser at med behovet for elektrikerne så høye, må de være konkurransedyktige når det gjelder hva de tilbyr sine elektrikere, eller de vil miste sine elektriker til et annet selskap. To get elektrikere, legger alle disse ekstra jobbpengene opp og lar dem lede en veldig behagelig livsstil.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *