Historie af bryllup og bryllup gæst favoriserer

bryllup

Når du giver dine gæster bryllup og bryllupsglæde favor, fortsætter du underbevidst en custom, der begyndte for mange år siden. I begyndelsen blev gavn givet af samfundets eliter; overklassen, beneath deres pompøse bryllupper. Denne slid var især blandt italienerne og franske aristokrater. Senere spredte det sig til andre kulturer og klasser for at omfatte alle de mulige mennesker. Ligesom mode; det skabte aldrig, snarere det gentages, handlingen med at give bryllup og bryllup gæst favoriserer er ikke nyt, det er kun, at det er blevet avanceret til det moderne samfund.

De favoriserer blev ikke kun givet ved bryllupper, males også i andre sociale sammenkomster for at vise forståelse for deltagerne og dem, der spillede retailer curler for at få det til at ske. Oprindeligt var bryllups- og bryllupsgavene bestående af fem sukker mandler; som repræsenterede de største ønsker hos de fleste mennesker; frugtbarhed, sundhed, rigdom, lykke og lang levetid. De fem komponenter blev anset for at tilfredsstille befolkningen i den tid, hvis liv drejede sig om de fem. Dette kan være tilstedeværelse af bekræftet af tilstedeværelsen af ​​gamle guder af frugtbarhed, høst, sundhed, liv og mange andre Konfirmation.

Disse gaver tegnede deling af bruden og brudgommen deres held med alle gæsterne. I dette tilfælde var heldet rigdom; evnen til at være vært for et bryllup, der blev set som en social begivenhed, der symboliserer din klasse, frugtbarheden, da parret så frem til at have børn, sundhed som at kunne se og nå alderen for den retailer dag, lykke var temaet for den lige som folks fejrede genforeningen og livets fortsættelse som de blev en til at vokse. En kasse af porcelæn, krystal, ædle sten og metaller kaldet ‘bonbonniere’ blev givet med særlige sukkervarer. Afhængigt af parrets klasse og gæsterne inviterede materialerne til at gøre bonbonniere varieret.

I den moderne verden er det meget almindeligt at give gavn i mange funktioner. Udgivelsen af ​​miniaturealkoholgaver kan spores i slutningen af ​​det første og tyvende århundrede, hvor man kan tilpasse flaskerne, etiketten blev trykt i enten guld eller sølv med personlige tilføjelser trykt ved hjælp af laserstråleskriveren. I dag kan du personliggøre hele gaver’etiketten ved at rebranding det med dine navne og medtage billeder på etiketten.

Udskrivning i farve var ikke økonomisk levedygtig for det lille antal, der var nødvendigt for brylluppet og bryllupsgunstige favoriserer, dette har ændret sig drastisk, og man kan gøre udskrivningen lige i sit hus ved hjælp af farvetryk og en laptop. Dette har været hjulpet af den hurtige teknologiske udvikling. De mennesker, der var heldige at få de originale miniatureflasker eller gaver, blev stadig holdt som en memento af deres retailer dag. Det er at producere fuldfargetiketter i enhver lille mængde, du ønsker. Du kan også scanne dine specielle billeder eller billeder sammenføje dem på gaver mærket. Adskillige sofistikerede software program er til rådighed free of charge eller til en pris, der har forenklet designens design til det punkt, at alle kan gøre det.

Så ikke se gavn give som en praksis i det tyvende århundrede, det har været der siden civilisation af mand for tusindvis af år siden. Den eneste forskel er fremskridt og diversificering til flere tokens til at omfatte moderne og mere meningsfulde ting.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.