Natural Flea Killer en Home Remedy voor vlooien

vlooien

Op zoek naar een veilige, niet-toxische natuurlijke vlooienmoordenaar? Hoe zit het met een zo veilig dat het ook oraal kan worden gebruikt als een natuurlijke ontwormer? Diatomeeënaarde vlooienbestrijding is het antwoord. Het is de beste remedie tegen natuurlijke vlooien: een eenvoudige remedie voor vlooien die echt werkt.

Paradoxaal natuurlijk middel tegen vlooien en teken bij honden genoeg is DE, ondanks opmerkelijke diatomeeënaarde insecticide eigenschappen, volledig niet-toxisch voor zoogdieren. De toxiciteit van DE is zo laag dat het door het Amerikaanse ministerie van landbouw niet eens als een vreemde stof wordt geteld als het in graan wordt gebruikt voor de bestrijding van de weevil. Het is ook goedgekeurd voor gebruik op biologische landbouwbedrijven zonder hun biologische certificering aan te tasten.

Diatomeeënaarde (DE) is echt opmerkelijk en verbazingwekkend nuttig rond het huis en de boerderij, maar wat is het precies en hoe werkt het?

Het bestaat uit de lichamen van diatomeeën – kleine gefossiliseerde plantenplanktonen die 20 miljoen jaar geleden zijn neergelegd als marien sediment. Er zijn verschillende gradaties van DE, variërend in zuiverheid en fijnheid.

De wetenschap heeft diatomeeënaarde insecticide eigenschappen bevestigd, die werken om alle soorten insecten fysiek te doden. De kleine diatomeeën zijn vlijmscherp en werken om de beschermende buitenmembranen van insecten te scheuren. Vanwege het hoge silicagehalte werkt de DE dan als een dessicant, waarbij het insect wordt gedood door het lichaamsvocht eruit te trekken.

GEBRUIK VAN DIATOMACEOUS EARTH ALS NATUURLIJKE FLEA-KILLER

Hondenkennels over de hele wereld melden toenemende niveaus van resistentie van vlooien voor chemische vlooienbereidingen. We keerden naar DE toen de gebruikelijke vlooienbehandelingen achteraf niet meer voor ons werkten. We hadden het al met succes gebruikt om luizen in onze kippen te bestrijden en vonden het net zo effectief voor natuurlijke vlooienbestrijding.

Het is de eenvoudigste remedie voor thuis voor vlooien in de buurt. Veeg het lichtjes over uw huisdieren, in hun beddengoed en in de gebieden die ze vaak hebben. Bij het aanbrengen op tapijten, laat u het 3 dagen intrekken en spaarzaam gebruik, want zware applicaties kunnen stofresten veroorzaken.

Wees gewaarschuwd: de DE die is geformuleerd voor zwembaden is GEEN aanvaardbare vervanging voor de ultrafijne kwaliteit waarnaar hier wordt verwezen. Zwembad DE bevat kristallijn silica dat gevaarlijk kan zijn voor de luchtwegen en een potentieel gif is.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *