Furnizori de contabilitate

contabilitate

Soluții profesionale de contabilitate fiscală, contabilitate iasi, contabilitate de gestiune, contabilitate fiscală și expertiză p consultanță, cum ar fi companiile mici, medium, din județul Iași. În plus, oferim salariați și furnizori de resurse umane, în cadrul auditului financiar, consultanță fiscală, supraveghere contabilă și restaurare contabilă. Primele personalizate. Oferim soluții companiilor cu răspundere limitată. S.R.L, societăți pe acțiuni. S.A., persoanelor fizice licențiate. P.F.A. Asociații p Autorități.GOV Întreprinderi Individuale (I.I.), Întreprinderi p Familie (IF), Cooperative, Organizații Neguvernamentale, ONG-uri, Instituții, Fundații și Sindicate de la instituție până la dizolvare sau insolvabilitate. Contabilitate profesională, contabilitate, consultanță fiscală și expertiză contabilă pentru organizații mici și mijlocii din județul Iași. ExpertEconomic În plus, oferă salarii și companii de resurse umane, audit financial intern, supravegherea contabilă și recuperarea contractelor. Primele personalizate Contabilitate Iasi.

– Complete informații contabile (cărți, registre, informații contabile, circumstanțe furnizor-clienți, sold lunar), contabilitate iasi.

– dovada și dovezile p gelozie a imobilizărilor, în conformitate cu normele legale în vigoare;

– elaborarea și distribuirea foilor p echilibru;

– pregătirea instrucțiunilor pentru accesarea creditelor creditorilor, BVC, cash-flow;

– pregătirea instruirii pentru leasing;

– este capabil de documentare pentru înregistrare în scopuri p TVA și de înregistrare în Registrul operatorilor intracomunitari;

– Calcularea, întocmirea și depunerea plângerilor privind obligațiile în bugetul de țară, precum și fondurile p asigurări sociale și fondurile

special

– capabil de raportare intrastat, pentru fluxurile intracomunitare;

– Pregătirea documentelor contabile primare (NRCD, taxa de consum, înregistrarea proprietății etc..)

Toate serviciile financiare furnizate de ExpertEconomic.RO sunt nedemn în majoritatea aspectelor. Cele mai bune servicii la prețuri imbatabile.

Servicii și produse oferite de contabexes

Iasi Managementul Contabilitatii si Economiei

Experiență financiar-contabilă

Analiza monetară

HR

Adviser

Servicii complete de contabilitate, recrutare si private. Consultanță pentru companiile p patrimoniu, fundații și asociații din Iași poate localiza pe contabexe.RO, candidați p shirt, numărul unu în divizie

Executarea, salarizarea, recrutarea și personalul, fundațiile organizațiilor, fundațiilor și instituțiilor.

Firma noastră oferă soluții complete de contabilitate și resurse umane și p private. Consultanta financiara si fiscala. Consultanta juridica pentru societati fondatoare, fundatii si institutii.

Suntem un grup de contabili acreditați și consilieri fiscali din Iași. Oferim profesionalism și seriozitate tuturor lucrătorilor cu experiență.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.