Ce să caute într-un Videographer de nunta?

Videographer

Recent, vărul meu sa angajat și voi fi cel mai bun om al lui. Bineînțeles, a venit subiectul cine va fi cameramanul său de nuntă. Răspunsul lui a fost simplu: ce ar trebui să caut într-un videographer de nunți? Aflându-mă în afaceri, aș vrea să arunc o privire asupra subiectului.

Experienţă

Când căutați un videographer de nunți, căutați pe cineva care filma în mod constant nunți. În medie, o cinematografie de nunți ocupată va înregistra aproximativ 20-35 de nunți pe an. Mai mult de 35 de nunti ar putea fi overkill.

Mai întâi de toate, asigurați-vă că videograful dvs. a făcut mai mult de treizeci de nunți. Dacă a făcut mai mult de cincizeci de nunți, ar putea fi ușor considerat un videographer cu experiență.

N-aș avea prea multă pondere dacă videograful spune că are două, trei sau cinci ani de experiență. Nu prea contează. Ce contează este cât de multe nunți el sau ea a făcut. Cu cat mai multi cu atat mai bine.

De ce este o experiență atât de importantă pentru mine? Deoarece în filmul DSLR, focalizarea este extrem de importantă și dificilă, iar practica face master. Cu excepția cazului în care gustul dvs. este pentru un video care intră și în afara de focalizare, ar trebui să căutați un videographer ce va păstra focalizarea video.

Unul împotriva mai multor cameramani

Întrebați dacă videograful vă poate arăta videoclipuri pe care le-a făcut singur într-o nuntă. Și apoi să lucreze cu 2 sau 3 videographers. Acest lucru este cu adevărat important.

În funcție de bugetul dvs., poate doriți să mergeți cu un singur videographer de nunți în loc de mai multe. Uita-te la mostrele de munca lui în timp ce fotografiați doar un film de nunta. Întrebați care este cea mai bună poziție pe care o adoptă în timpul ceremoniei și recepției.

Cereți să vedeți lucrul în timp ce colaborați cu mai mulți videographers. Cum poziționează fiecare cameră în timpul ceremoniei și recepției.

Cereți să vizionați fragmente ale unui videoclip de nuntă mai mult decât un punct culminant. Mulți fotografi de nunți subliniază în evidențierea mai mult decât videoclipul nunții în sine. Am văzut videographers care lipsesc părți importante ale ceremoniei, deoarece lucrează pentru a obține un unghi exotic în jos de podeaua culoarului sau cu glisorul. Ei fac acest lucru doar pentru a crea mai multă valoare de producție pentru a le evidenția pentru a arăta clienții viitori.

DSLR

O altă chestiune importantă de discutat este echipamentul lor. Dacă plătiți un videographer de nunți, spuneți mai mult de 2000 de dolari, verificați dacă folosesc camere DSLR, de preferință aparate foto canonice.

Există mulți, dar mulți fotografi care folosesc în continuare camere video HD obișnuite, care vă oferă o imagine acceptabilă, dar nu aspect cinematografic, cum ar fi camerele DSLR care vă vor oferi.

Lumini

Întrebați despre iluminare. Discutați despre filmare nunta bucuresti pret iluminatul de la ceremonie. Bisericile au de obicei un iluminat bun, dar dacă biserica nu este bine iluminată, întrebați-i pe videograful nunții cum se ocupă de situațiile de lumină scăzută.

Este foarte important să întrebați despre lumină pentru recepție. Cum intenționează să le folosească și ce tip de echipament de iluminat utilizează?

Sălile de recepție sunt, de obicei, foarte întunecate, ceea ce face ca videografia de nunți să fie foarte dificilă, deoarece trebuie să gestionați iluminatul bun, fără a ucide starea de spirit. Confirmați că fotograful dvs. de nuntă va avea suficientă iluminare pentru introduceri, primul dans, dans cu părinții, discursuri, tăierea tortului – toate momentele importante ale recepției.

Întrebați despre iluminare în timp ce dansați. Verificați dacă nu folosesc prea multă iluminare care ar putea distruge starea de spirit a recepției sau iluminarea pe care dj sau specialistul în iluminat o utilizează pentru nunta ta. Dar asigurați-vă că folosesc o sursă bună de iluminare pentru a ilumina oaspeții dvs. dansând.

Sunet

Calitatea imaginii este doar jumătate din videoclipul de nunta, sunetul este cealaltă jumătate.

Un videoclip de nunta cu un sunet proasta ar putea deteriora calitatea videoclipului.

Întrebați-i cinematografului de nunți cum captează sunetul în timpul ceremoniei și recepției, mai ales dacă te căsătorești la o biserică care are multă reverberație. Doar asigurați-vă că micile oficialii sau oficialii, mirele și podiumul. Ei ar trebui să fie capabili să surprindă un sunet bun de oriunde oamenii vor vorbi sau cântă.

Asigurați-vă că au pus un microfon pe cântăreață sau cel puțin au pus un aparat de înregistrare aproape de ele dacă nu au mai multe microfoane lavaliere sau există mai mulți cântăreți.

Sunet la sala de recepție:

Recepția este foarte zgomotoasă. Oamenii care aplauzează, vorbește etc. Vorbiți cu videograful dvs. și asigurați-vă că primesc sunetul din diferite surse, cum ar fi conectarea dispozitivului de înregistrare chiar de la dj sau bandă. Fotografii de nunta trebuie sa capteze, de asemenea, sunetul ambiental (sunetul ambiental este important pentru a obtine reactii de la invitatii dumneavoastra)

Fiind discret

O chestiune importantă de discutat este modul în care acestea funcționează. Am vazut videographers care sunt foarte obositoare, atat de mult, ca au 2 sau 3 videographers foarte aproape de mireasa si mirele in timp ce fac primul dans sau atunci cand acestea dans cu parintii lor. Ele sunt foarte obositoare într-un mod care este imposibil pentru fotografi de nunta pentru a captura o imagine decentă a couPLE. Mulți fotografi, încercând să surprindă unghiuri exotice sau imagini pentru evidențierea lor, devin zgomotoși și vizibili în timpul ceremoniei de nuntă și în timpul recepției. Asigurați-vă că sunt respectuos, discret și împărtășesc o bună relație de lucru cu fotografii sau cu orice alt furnizor. Durata videoclipului Aflați cât va fi videoclipul dvs. de nuntă. Am auzit de cinematografi de nunta care percepe o suma mare de bani pentru serviciul lor, dar ofera doar o atentie de 5 minute si inregistrari brute neautorizate. Dacă plătiți încă câteva mii, ei vă oferă video de nuntă de 20 până la 30 de minute. Ei considera ca un film de peste 30 de minute ar putea fi plictisitor si oamenii nu s-ar bucura de el. Sunt unul dintre acei camerai de nunta, care nu crede asta. Cred că clientul ar putea obține un videoclip de nuntă frumos editat al întregii nunți, fără a fi plictisitor. Dacă doriți să treceți la o anumită parte a videoclipului, există întotdeauna capitolele. Doar du-te la selecția de scenă de pe DVD sau Blu ray și selectați ceea ce doriți să vizionați. Nu mă ține greșit, o versiune mai scurtă a videoclipului de nuntă este minunată și noi o oferim. De fapt, am fost unul dintre primele studiouri care au introdus acest concept, dar nu cred că ar trebui să înlocuiască o versiune lungă a videoclipului dvs. de nunta completă.TurnaroundAsk despre schimbarea lucrării. Există multe studiouri care promite un prim proiect de video de nuntă în cinci sau șase luni. În opinia mea, este prea lung. Vă ofer un prim proiect de film de nuntă în termen de 2 luni de la ziua nunții, așa că nu pot înțelege cu adevărat șase luni. Verificați cum este livrat produsul final. Multe companii care oferă în continuare clienților lor numai DVD-uri, și ce bine este să înregistrați ceva în hd, dacă va fi livrat în definiție standard. Alți fotografi de nunți se vor taxa suplimentar pentru razele blu. Deci, asigurați-vă că știți formatul final. Chiar dacă nu aveți Blu-ray, asigurați-vă că obțineți Blu-ray.Ask dacă acestea oferă acces nelimitat la video online sau copiile digitale pentru dispozitivul dvs. mobil.Verificați dacă acestea permit modificări video de nunta și cum termenii sunt pentru aceste modificări.Un film de nunta este una dintre cele mai bune amintiri pe care le va avea de la ziua nuntii tale. Aveți nevoie pentru a vă asigura că veți obține cele mai bune video de nunta posibil.Ai o nunta fericit!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *